Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Inredningsdetaljer från rummet
Detta inlägg är publicerat i kategorin Detaljerat, Inredning och skrevs den 2013-07-25 klockan 17:01:26. Inlägget har hittills 3 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Detaljerat, Inredning  >  2013-07-25 17:01:26  >  3 kommentarer

Inredningsdetaljer från rummet

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Necessärerna på första bilden inhandlade jag fån Åhléns förra helgen också, det har jag glömt säga. Mamma, jag och Veronica beställde även lite Victoria Secret-produkter som kom förra vecka och två utav dem står i mitt rum. Som sagt, trippen till IKEA i tisdags fick mig att städa lite och möblera om en del bland småprylarna. Jag älskar verkligen mitt rum. Det är så himla mysigt, och så himla mycket jag. Ljus- och ljusstakar i alla dess former är det bästa jag vet, jag kan gå i timmar och bara shoppa det. Jag tycker det pimpar upp rummet så himla mycket!

Postat av: elin stridh
åh fint :)
Svar: Tack! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: elin stridh
nemas tjejen såg ditt mejl! tusen tack!
Svar: Kanon, vad bra! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: AnnaSmyckeform
Så härligt med inredningsbilder, kul med ordning och reda också. Var har du köpt de svarta korgarna med tyg? Jag är ute efter liknande fast i vitt men har inte hittat något än. Kram :)
Svar: Tack! Ja, verkligen :)

Jag tror de är köpta på Jysk eller Rusta om jag inte minns helt fel :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: