Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Gårdagens shopping, 5:2 och bakning
Detta inlägg är publicerat i kategorin Vardagligt och skrevs den 2013-08-28 klockan 13:26:20. Inlägget har hittills 1 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Vardagligt  >  2013-08-28 13:26:20  >  1 kommentarer

Gårdagens shopping, 5:2 och bakning

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 2, slutartid 1/125, 1/200 och ISO 100

Mötte upp Jessica en timme igår på stan och jag införskaffade mig lite nödvänigheter, bland annat sminket här ovan. Anton och jag har två år tillsammans i september så jag passade på att köpa lite grejer till honom också. Han kom sedan hit vid sju och vi gick ut och gick och kollade på tv hela kvällen.

Idag vaknade vi, tog en promenad, jag hämtade ut ett paket och sedan knallade vi hem igen. Mamma och jag ska testa på 5:2 dieten och idag var då en utav de två dagar i veckan vi käkar ca 500kcal. Får se hur detta går! Sedan håller vi på att baka för fullt idag och på fredag (De dagarna vi kör på 500kcal dessutom, bra tajming), för på lördag ska vi som sagt fira farfar som fyllt 75. Så har lite att stå i!

Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: