Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Senaste från Instagram
Detta inlägg är publicerat i kategorin Vardagligt och skrevs den 2013-08-18 klockan 14:49:55. Inlägget har hittills 2 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Vardagligt  >  2013-08-18 14:49:55  >  2 kommentarer

Senaste från Instagram

Gårdagens frukost / Jag och Jessica efter maten i husvagnen på Frizon / Bild från Delicatooutlet där jag och Jessica stannade innan Frizon / Stor glass från Smultronstället / Bild på mig och ny klänning från Nelly / Lunchbild från några veckor sedan 

Och så var det söndag igen. Den här helgen har gått ruskigt fort, men det känns ganska bra ändå med tanke på hur händelselös den varit för min del. Har idag hunnit vakna innan jag och Veronica tog en promenad på 4 km, och sedan har jag suttit vid datorn och käkat frukost sedan dess. Om 40 drar vi iväg till gymmet och mördar våra ben lite, och ikväll kommer Anton en sväng.

Här bjuder jag på mina sex senaste bilder från Instagram i ett litet collage. Jag heter aalexandraeriksson där ifall ni vill se mer! Ikväll kommer det även upp en ganska rolig grej angående mina bloggdesigner, jag blev inspirerad igår när jag visade er mina fyra senaste. Så håll utkik!

Postat av: Louise
Vilken fin blogg du har!
Svar: Tack så mycket! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: J E N N I F E R | FOTO
Klänningen var ju ursnygg!
Svar: Tack! Visst är den? :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: