Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Arkivsida, månadsvis
Här nedan kan du se hur länge jag bloggat på den här bloggen, och du kan välja att läsa inlägg ifrån en specifik måndad ett visst år .

Vardagligt  >  2013-08-29 16:12:19  >  1 kommentarer

Torsdag, träning och himla massa trötthet

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/1250 och ISO 100
 
Min telefon har krånglat massor, vilket resulterade i att jag vaknde halv elva istället för nio idag. Och helt plötsligt är klockan fyra liksom. Sovit för länge, ätit frukost, tränat, gått hem och handlat är vad jag hunnit med idag. Ska baka en nyttig kladdkaka sedan (Ni ska få receptet, den är gudomlig!) och ikväll ska jag sova hos Anton.

Jag köpte en träningskalender för någon månad sen som jag inte visat er ännu. 159:- på Bokia om jag minns rätt! Den är superbra faktiskt, jag håller koll på vad jag äter och kan skriva ner hur träningen går. Gjort en snygg framsida också, så den ser lite trevlig ut! Jag köpte förresten nya träningsskor igår, ska visa er dem också. Men nu ska jag baka, så vi hörs!

Kolla förresten in detta inlägg, en ny design jag precis gjort har hamnat bland de andra!

Vardagligt  >  2013-08-28 13:26:20  >  1 kommentarer

Gårdagens shopping, 5:2 och bakning

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 2, slutartid 1/125, 1/200 och ISO 100

Mötte upp Jessica en timme igår på stan och jag införskaffade mig lite nödvänigheter, bland annat sminket här ovan. Anton och jag har två år tillsammans i september så jag passade på att köpa lite grejer till honom också. Han kom sedan hit vid sju och vi gick ut och gick och kollade på tv hela kvällen.

Idag vaknade vi, tog en promenad, jag hämtade ut ett paket och sedan knallade vi hem igen. Mamma och jag ska testa på 5:2 dieten och idag var då en utav de två dagar i veckan vi käkar ca 500kcal. Får se hur detta går! Sedan håller vi på att baka för fullt idag och på fredag (De dagarna vi kör på 500kcal dessutom, bra tajming), för på lördag ska vi som sagt fira farfar som fyllt 75. Så har lite att stå i!

Detaljerat, Vardagligt, Ätbart  >  2013-08-27 13:01:39  >  0 kommentarer

Tisdagsplaner

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/250, 1/80 och ISO 100

Hej med er! Idag har det hittills inte hänt särskilt mycket. Jag har mest chillat och ätit en god lunch med mamma. Typ tacos, fast med pitabröd. Trots att de är så små är de faktiskt väldigt mättande. Jag ska i alla fall iväg till stan om ungefär en timme och träffa Jessica en sväng. Sedan blir det gym för min del trots att jag varken har lust, ork eller motivation. Men jag ska minsann pallra mig dit ändå. 

Landskap och Miljöer, Natur, Vardagligt  >  2013-08-26 15:51:27  >  1 kommentarer

Busy week och stadsbild

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/320 och ISO 100

Alltså, jag som trodde att jag skulle få mer tid till bloggen när jag slutade jobba på schema. Men icke. Mina veckor känns så himla stressade verkligen. För en gångs skull har jag inte sådär jättemycket planerat denna vecka och det känns huuur skönt som helst. Måste ta mig in till stan på torsdag och baka lite under fredag, för på lördag ska vi fira farfar som fyllt 75. Sen ska jag hinna träna också.

I alla fall, jag jobbade onsdag och torsdag förra veckan och på fredagen var det en hektisk dag. Informationsmöte på arbetsförmedlingen och sedan hade jag en lyckad utgång med mina tjejer. Superkul verkligen! Igår vart det en sväng på stan med Veronica och jag införskaffade mig en himla mycket kläder faktiskt.

Detaljerat, Vardagligt  >  2013-08-19 16:09:00  >  10 kommentarer

Måndag och ny vecka


Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/3200 och ISO 100


Så var det måndag igen. Vid 13.15 idag hade jag ett möte mer försäljningschefen på SN som ville erbjuda mig ett jobb. Han har fått reda på mitt namn och bestämde sig för att höra av sig till mig, och vi bokade möte förra veckan. Mötet gick i vilket fall bra, och imorgon ska jag se till att skriva in mig på arbetsförmedlingen så vi kan börja med någon typ av praktik för att se till att det fungerar för oss båda. Jag ska få hålla på med lite olika saker och allting blir väldigt nytt och egentligen kan man inte riktigt sätta ord på vad det är för typ av arbete, men jag är himla nyfiken på att se vart detta leder. Ska bli spännande!

Ikväll ska jag inte göra särskilt mycket alls, tror det är ganska smart med tanke på att jag har en fulldag imorgon. Ska som sagt till arbetsförmedlingen innan jag ska träna och sola, och imorgon kväll blir det tjejkväll hos Marie med henne, Towe och Klara. Vi ska äta gott, dricka gott och snacka massor med skit. Ska bli mysigt!
 

Bloggdesign, Bloggtips  >  2013-08-18 20:00:00  >  3 kommentarer

Showcase: Blogg/webbdesigner

Här nedan har jag samlat några utav de designer jag kodat till de personer som beställt en design utav mig.
Klicka på designen här nedan för att komma till bloggen. Designerna är gjorda utifrån kundens önskemål och det är även möjligt att designerna är ändrade från den stund jag gjorde dem, därav kanske de inte stämmer överens med bilden nedanför. Hör gärna av dig till mig på [email protected] om du har några frågor eller är intresserad av att köpa en design av mig!




Vardagligt  >  2013-08-18 14:49:55  >  2 kommentarer

Senaste från Instagram

Gårdagens frukost / Jag och Jessica efter maten i husvagnen på Frizon / Bild från Delicatooutlet där jag och Jessica stannade innan Frizon / Stor glass från Smultronstället / Bild på mig och ny klänning från Nelly / Lunchbild från några veckor sedan 

Och så var det söndag igen. Den här helgen har gått ruskigt fort, men det känns ganska bra ändå med tanke på hur händelselös den varit för min del. Har idag hunnit vakna innan jag och Veronica tog en promenad på 4 km, och sedan har jag suttit vid datorn och käkat frukost sedan dess. Om 40 drar vi iväg till gymmet och mördar våra ben lite, och ikväll kommer Anton en sväng.

Här bjuder jag på mina sex senaste bilder från Instagram i ett litet collage. Jag heter aalexandraeriksson där ifall ni vill se mer! Ikväll kommer det även upp en ganska rolig grej angående mina bloggdesigner, jag blev inspirerad igår när jag visade er mina fyra senaste. Så håll utkik!

Landskap och Miljöer, Natur  >  2013-08-18 12:47:36  >  1 kommentarer

På promenad genom stan

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Bloggdesign, Bloggtips  >  2013-08-17 20:51:00  >  0 kommentarer

Blogdesigner

http://eelin.se/ / http://jenniferlonning.blogg.se/ / http://evelynmagazine.se/ / http://jennieiusa.blogg.se/

Jag tänkte faktiskt ta och visa er mina fyra senaste designbeställningar som nu är på plats hos kunderna! Under bilden ser ni vems blogg det är. Tänkte att det kanske kan vara roligt för er att se vad det är jag håller på med samt hur resultaten blir. Alla designer jag gör är utifrån kundens önskemål, och jag tycker det är så himla roligt att pyssla med det här och det är så kul att alla är ute efter olika utseenden och får inspiration från så många olika ställen. 

Om ni är intresserade av att beställa en design utav mig så kan ni klicka er in på länken "Anlita mig" som finns lite här och var i bloggen. 

Dessa är några andra designer har jag också gjort:
jennieiusa.blogg.se - eelin.se - jenniferlonning.blogg.se - middys.blogg.se - jjosefineklund.blogg.se - chickit.se - evelynmagazine.blogg.se - annasmyckeform.blogg.se - systerosyster.blogg.se - tommytott.se - lillalandetfika.blogg.se - impashion.blogg.se - susannaangeli.blogg.se - stayfitt.blogg.se - miasaventyr.blogg.se - alexandraeriksson.se/gratisdesign - jacquelineselegran.blo.gg

Detaljerat  >  2013-08-17 16:48:00  >  1 kommentarer

Kvalitetstid med mig själv

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Sköt upp min spakväll igår på grund av att jag mådde jättedåligt när jag kom hem från solariet, så jag tog mig tid till att ta hand om mig själv under förmiddagen idag istället. Hoppade in i duschen, tog hårinpackning, peelade ansikitet, tog ansiktsinpackning och smörjde sedan in mig med en massa härliga lotions. Passade på att klippa luggen och noppa ögonbrynen innan jag satte mig för att måla naglarna lite grann. Detta var ett himla bra tidsfördriv och jag känner mig himla fräsch minsann.

Vardagligt  >  2013-08-17 13:39:15  >  1 kommentarer

Lördagsmorgon och dagsplaner

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/30, 1/80 och ISO 100

God middag får jag väl lov att säga vid den här tiden. Jag har dragit ut på den här förmiddagen som tusan. Vaknade vid tio och tog mig en frukost först vid 11 innan jag duschade och fixade mig lite. Sitter för tillfället och målar naglarna och kollar på Person of Interest och väntar på att mamma ska vakna. Hon har jobbat natt inatt och idag ska vi möblera om i köket. Annars ser denna lördag ganska tom ut på schemat.

Väldigt matigt på bloggen för tillfället, haha. Men det är så himla lätt att fota frukost och lunch att de är de enda vardagsbilderna jag faktiskt tar. Men jag var ute på en promenad igår hem från solariet och då följde kameran med, så det kommer lite roligare bilder snart!

Detaljerat, Vardagligt, Ätbart  >  2013-08-16 17:53:49  >  4 kommentarer

Upptagen, frukost och lite egentid

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/50, 1/80 och ISO 100

Hej med er! Jag har så fullt upp hela dagarna trots att jag inte jobbar på schema längre, och tyvärr blir bloggen lidande. Men jag ska verkligen försöka, igen, för jag saknar faktiskt denna lilla hobby med att redigera bilder för er skull. 

I alla fall, för tillfället så sitter jag och väntar på att dra ner till solariet en sväng innan jag påbörjar lite kvalitetstid med mig själv. Har laddat upp med dusch, peeling, lotions, hår- och ansiktsinpackning, choklad, popcorn, lite manikyr och serier. Tror verkligen jag behöver lite egen-tid.

Bjuder på två frukostbilder från veckan och hoppas ni får en fin fredagskväll!

Bröllop och Barn  >  2013-08-14 17:53:00  >  1 kommentarer

Ankie & Patrik, 290912 #2

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM