Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Busy week och stadsbild
Detta inlägg är publicerat i kategorin Landskap och Miljöer, Natur, Vardagligt och skrevs den 2013-08-26 klockan 15:51:27. Inlägget har hittills 1 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Landskap och Miljöer, Natur, Vardagligt  >  2013-08-26 15:51:27  >  1 kommentarer

Busy week och stadsbild

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/320 och ISO 100

Alltså, jag som trodde att jag skulle få mer tid till bloggen när jag slutade jobba på schema. Men icke. Mina veckor känns så himla stressade verkligen. För en gångs skull har jag inte sådär jättemycket planerat denna vecka och det känns huuur skönt som helst. Måste ta mig in till stan på torsdag och baka lite under fredag, för på lördag ska vi fira farfar som fyllt 75. Sen ska jag hinna träna också.

I alla fall, jag jobbade onsdag och torsdag förra veckan och på fredagen var det en hektisk dag. Informationsmöte på arbetsförmedlingen och sedan hade jag en lyckad utgång med mina tjejer. Superkul verkligen! Igår vart det en sväng på stan med Veronica och jag införskaffade mig en himla mycket kläder faktiskt.

Postat av: M A R I A P A L M - FOTO & VARDAG
SV: Tack :)
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: