Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Torsdag, träning och himla massa trötthet
Detta inlägg är publicerat i kategorin Vardagligt och skrevs den 2013-08-29 klockan 16:12:19. Inlägget har hittills 1 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Vardagligt  >  2013-08-29 16:12:19  >  1 kommentarer

Torsdag, träning och himla massa trötthet

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/1250 och ISO 100
 
Min telefon har krånglat massor, vilket resulterade i att jag vaknde halv elva istället för nio idag. Och helt plötsligt är klockan fyra liksom. Sovit för länge, ätit frukost, tränat, gått hem och handlat är vad jag hunnit med idag. Ska baka en nyttig kladdkaka sedan (Ni ska få receptet, den är gudomlig!) och ikväll ska jag sova hos Anton.

Jag köpte en träningskalender för någon månad sen som jag inte visat er ännu. 159:- på Bokia om jag minns rätt! Den är superbra faktiskt, jag håller koll på vad jag äter och kan skriva ner hur träningen går. Gjort en snygg framsida också, så den ser lite trevlig ut! Jag köpte förresten nya träningsskor igår, ska visa er dem också. Men nu ska jag baka, så vi hörs!

Kolla förresten in detta inlägg, en ny design jag precis gjort har hamnat bland de andra!

Postat av: Lovisa
Åh vad smart med en träningskalender!
Sv: Det var det verkligen:D
Svar: Visst är det! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: