Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: IKEA och gårdagens grillning!
Detta inlägg är publicerat i kategorin Vardagligt, Ätbart och skrevs den 2013-07-23 klockan 15:27:00. Inlägget har hittills 2 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Vardagligt, Ätbart  >  2013-07-23 15:27:00  >  2 kommentarer

IKEA och gårdagens grillning!

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/50, 1/25 och ISO 100

Är precis hemkommen från IKEA med mamma och pappa. Vi fick med oss en hel del behövliga saker därifrån och till mitt rum tillkom tre små inredningsprylar i lila. Det fick mig städa, så jag håller för tillfället på att få ordning lite i mitt rum.

Det har stått tomt här ett tag, men jag tar verkligen vara på dagarna då jag är ledig. Igår var jag iväg på Jogersö med mamma och solade, sedan blev det ett hårt benpass på gymmet med syster innan vi åkte hem och åt grillat. Därav de halvkassa bilderna här över, var så sjuuukt hungrig att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Haha!

Som sagt, hemkommen från IKEA idag. Imorgon och på torsdag är det jobb och på fredag träffar jag Anton! Men vi lär höras innan dess!

Postat av: mary
sv : tack o detsamma :)
Postat av: Jennifer-livet genom mitt objektiv
Tack! ååhh vad gott det där såg ut :P
Svar:
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: