Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Kontorsinredning
Detta inlägg är publicerat i kategorin Detaljerat, Inredning, Vardagligt och skrevs den 2013-01-19 klockan 11:50:00. Inlägget har hittills 0 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Detaljerat, Inredning, Vardagligt  >  2013-01-19 11:50:00  >  0 kommentarer

Kontorsinredning

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/80 och ISO 100


Jag har alltid drömt om att ha ett eget kontor som är vitt, ljust, rent och stiligt. Svart, vitt och något färgstänk här och där och ett skrivbord med mycket utrymme. En hylla med viktiga pärmar, inspirerande böcker och kanske en fotoram, och någon typ av låda för förvaring av sådant man behöver. Kollegeblock, suddgummin, post-it lappar och en kalender. Skulle kunna sitta hur länge som helst och fundera ut vilken typ av kontorsinredning jag skulle ha.

Men, jag är 18 år, pluggar och bor hemma. Så detta skrivbord i mitt rum är det närmaste till kontor jag kommer just nu. Men det fungerar ganska bra. Jag tillbringar mycket tid här, och jag trivs ganska bra. Jag bloggar, pluggar, gör bloggdesigner, skriver Youthhoodinlägg, redigerar bilder och svarar på mail. Det är enkelt, stilrent, vad jag behöver för tillfället och väldigt mycket jag. Så ja, det duger.

Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: