Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Fototävling
Detta inlägg är publicerat i kategorin Detaljerat, Tävlingar och skrevs den 2013-01-20 klockan 15:34:00. Inlägget har hittills 0 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Detaljerat, Tävlingar  >  2013-01-20 15:34:00  >  0 kommentarer

Fototävling

 
Ibland kan jag tycka det är tråkigt att fotografera, just för att jag inte har någonstans att göra av mina bilder förutom att visa dem för er. Anledningen till att jag "tappat fotograferingen" lite på sista tiden är nog för att det inte har känts som en utmaning för mig. Jag vet liksom inte vad jag ska fota och när jag väl gör det blir det ju bra i vilket fall känns det som.
 
Jag skulle vara en perfekt kandidat när det kommer till fototävlingar. En tävling som motiverar, med ett tema som utmanar. Delta för min egen skull och inte för priset, och att få en chans att testa mig själv och utvecklas inom områden när det gäller fotografering som jag aldrig tidigare testat på. 
 
Jag har haft denna idé ett bra tag men aldrig tagit tag i den, men om det är fler av er som känner som jag, googla. Googla fototävlingar och se var du hamnar och om du hittar något du känner passar dig, chansa. Ta med kameran ut, fota och skicka in ditt bidrag. Då har du i alla fall tagit fotograferingen till en ny nivå, och förhoppningsvis känns det lite roligare än vad det gjorde innan.
 
Hos http://www.casino.se/tavling pågår just nu en fototävling med ett väldigt spännande tema som jag är med och deltar i. Klicka er in på länken här ovan och var med ni också! Tävlingen håller på till och med den 31/1, så ta fram kameran, var lite kreativ och utmana dig själv!

Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: