Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Ny design och back on track i sommarvärmen
Detta inlägg är publicerat i kategorin Bloggdesign och skrevs den 2013-07-16 klockan 09:30:00. Inlägget har hittills 1 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Bloggdesign  >  2013-07-16 09:30:00  >  1 kommentarer

Ny design och back on track i sommarvärmen

Hej! Här har det stått tomt ett bra tag och mitt liv har förändrats väldigt mycket sedan vi hördes sist. Tyvärr blir detta ett blidlöst inlägg, men lite senare kommer det upp bilder från studenten och balen. För ja, jag har hunnit tagit studenten under denna bloggpaus. Och så har jag gjort en himla massa annat jag tänkte berätta lite smått om. 

Men först, hej! Och så får jag väl välkomna mig själv tillbaka, för nu ska jag verkligen ta tag i bloggen och hoppas på att ni som försvunnit hittar tillbaka hit. Jag har ny design som skiljer sig en del från de gamla. Men jag belv himla nöjd ändå, och jag hoppas ni också gillar den!

Som sagt, så är jag icke studerande längre. Veckan innan studenten var fantasisk, full med aktviteter och studentfester och flakpynt med klassen. Den 14 juni sprang jag ut från teatern i Nyköping och sedan åkte jag flak tillsammans med min klass innan det blev mottagning och studentfest. Har nog aldrig mått så bra i hela mitt liv innan. Den 16 var det bal. Jag och Anton klädde upp oss, tog varandra i handen och hade en himla trevlig kväll tillsammans med folket vi umgicks med. Och dagen efter började jag jobba. Och jag har jobbat sedan dess. Haft himla mysiga dagar tillsammans med Jessica, varit en sväng på Bråvalla med Anton och Veronica och sett mitt favoritband, solat, varit ute i Antons stuga, ätit gott, grillat, varit på stan, varit på krogen, umgåtts med min familj och verkligen njutit av varje dag!

Hoppas ni haft en bra sommar hittills! Idag ska jag iväg till Norrköping efter jobbet med mamma och Veronica, vi sover hos mormor och morfar och imorgon blir det shopping i massor! 

Vi hörs!

Postat av: Josefin
Kul att du är igång med bloggen igen :D

Svar: Tack! Lutar åt den :D

kram
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: