Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Full rulle och garderobsstädning
Detta inlägg är publicerat i kategorin Inredning, Shopping, Vardagligt och skrevs den 2013-07-17 klockan 19:54:21. Inlägget har hittills 1 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Inredning, Shopping, Vardagligt  >  2013-07-17 19:54:21  >  1 kommentarer

Full rulle och garderobsstädning

Utrustning: Canon EOS 550D + SIGMA 18-55mm f/3.5-5.6 DC
Inställningar: Bländare 3.5, slutartid 1/10, 1/30 och ISO 400


I skrivande stund är jag helt död. På riktigt. Har hållt igång sedan sex igår morse. Har i alla fall haft två jättefina dagar i Norrköping tillsammans med mamma och syster. Vi spenderade gårdagen hos mormor och morfar, tog en bra tur runt om i Norrköping, hälsade på mammas släkt och tog en glass vid Smultronstället innan vi åkte förbi kaktusparken. Har en massa bilder jag ska visa er! :) Vi sov i deras lägenhet natten till idag och idag har det varit shopping med stora bokstäver för mig, Veronica och mamma.

Jag kom hem med två par skor, tre stickade tröjor, en kofta, en hoodie och ett linne. Är hur nöjd som helst och var så illa tvungen att möblera om i garderoben när jag kom hem. Så, jag bjuder på två bilder på en fin, nystädad garderob. Denna syn ser man sällan hos mig. Känns bra nu i alla fall!

Postat av: Johanna [foto & bloggdesign]
sv: Tack så mycket! :)
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: