Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Medieproduktion
Detta inlägg är publicerat i kategorin Människor och Porträtt, Skolan, Vardagligt och skrevs den 2013-01-11 klockan 10:53:29. Inlägget har hittills 1 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Människor och Porträtt, Skolan, Vardagligt  >  2013-01-11 10:53:29  >  1 kommentarer

Medieproduktion

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/640, 1/500 och ISO 100

Hej, och förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp med skola, gym och tandläkare de senaste dagarna. För tillfället sitter jag i skolan och har Medieproduktion, har gjort en reklamfilm för mitt projekt och ska nu redigera lite bilder till det. Kom över dessa två på Anton som togs under 2011, tänkte visa er dem då jag älskar bokehn i dessa! 
 
Idag är det fredag, min morgon har börjat jättedåligt men jag hoppas dagen rullar på rätt okej ändå. Efter lunch har jag webbdesign och sedan historia, och efter skolan ska jag hem, äta, iväg till gymmet och sedan hem och gosa med Anton. Vi hörs imorgon!

Postat av: klara
har du använt penslar till bakgrunden? tänkte på alla "suddiga ljus". så himla fina bilder!
Svar: Nej, det har jag inte :) Det är tack vare skärpedjupet det blev så bra. Tack!
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: