Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Balsnack och torsdagsplaner
Detta inlägg är publicerat i kategorin Shopping, Vardagligt och skrevs den 2013-01-17 klockan 12:12:45. Inlägget har hittills 0 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Shopping, Vardagligt  >  2013-01-17 12:12:45  >  0 kommentarer

Balsnack och torsdagsplaner

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/200, 1/400 och ISO 100

Tänkte visa er en bild på skorna jag köpt till balen. Eftersom jag inte ens kan gå rakt i converse så blir det tråkigt nog inte mycket mer klack än detta. Skulle verkligen vilja kunna gå i klackar, dels för att det är skitsnyggt och dels för att min pojkvän är 30 cm längre än mig. Menmen, lite guldskimriga, enkla, stilrena, söta med liten klack får duga. Min klänning är lila så det är himla svårt att matcha till det, men jag tror skorna duger ändå.
 
Idag har feber sjunkit, finally, men är inte alls på topp än. Tog en dusch och ska baka lite nu innan jag tar tag i lite plugg. Hade verkligen hoppats på att vara feberfri idag så jag kan gå imorgon, men får se hur det blir under dagen.

Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: