Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Vinterlandskap #5
Detta inlägg är publicerat i kategorin Landskap och Miljöer, Vardagligt och skrevs den 2013-02-09 klockan 14:18:48. Inlägget har hittills 5 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Landskap och Miljöer, Vardagligt  >  2013-02-09 14:18:48  >  5 kommentarer

Vinterlandskap #5

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 6.3, slutartid 1/800 och ISO 100


God middag! Slänger upp ytterligare en bild på vinterlandskap, har en del av dem kvar att visa er. Lördag står på schemat idag och jag ska verkligen inte göra någonting. Mår faktiskt inte så bra och har sovit himla dåligt hela veckan, så allt jag gör känns ganska ansträngande faktiskt. Haha.

Hade en supermysig gårkväll här med Isabell, Frida och Jessica. Vi lagade mat, spelade spel, åt efterrätt och snackade en himla massa. Jessica åker nämligen till Chile i fem veckor så vi planerade ihop ett litet avskedsmys. Sedan kom Anton och tillbringade natten, och nu sitter jag med Greys framför mig!

Postat av: vanessaljungdahl.blogg.se
Du tar väldigt fina bilder, så jag tycker att du borde va med i min foto tävling som pågår nu på bloggen! skulle bli sååå glad! :D
Postat av: Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix
Härlig bild:D
Svar: Tack!
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: W I L M A S T E N L U N D
Så jättefin bild och blogg! ♥
Svar: Tusen tack fina du! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: Mohammedi's | Art, model & designer
Ta chansen och bli sedd på Sveriges största bloggar du också! http://mohammedis.se/2013/february/tavling-fa-fler-lasare-feedyse-5st-vinner.html#comment , delta nu och få fler läsare, blir hela 5 vinnare . AVSLUTAS OM NÅGRA TIMMAR!
Postat av: sofia
härlig bild :)
Svar: Tackar!
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: