Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Fotoböcker
Detta inlägg är publicerat i kategorin Vardagligt och skrevs den 2013-02-12 klockan 14:02:00. Inlägget har hittills 0 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Vardagligt  >  2013-02-12 14:02:00  >  0 kommentarer

Fotoböcker

Vi som älskar att fota och gör det så ofta vi kan, har ofta problem med vad vi ska göra av våra bilder. Jag känner ofta så. De ligger i mappar på min hårddisk och några av dem hamnar här. Om jag vore rik skulle jag mer än gärna redigera mina bilder och skicka in dem till ett företag som gör fotoböcker, så att alla mina favoritbilder kunde vara samlade på ett och samma ställe, i en snygg bok med bra kvalité. Då har man ett säkert kort på att bilderna inte försvinner, och jag tycker personligen det känns proffsigare att visa bilder i en bok för människor i min omgivning än att visa dem via min blogg.

Det är dessutom en sådan där sak man känner att man liksom aldrig tar tag i när man väl bestämt sig för att beställa hem en, men för er som är sugna så finns det en himla bra och billig hemsida som erbjuder fotoböcker här: http://www.cewefotobok.se/ Tycker ni ska klicka er in där och se vilka erbjudanden de har om ni någon gång funderar över att skaffa er en fotobok, varesig det är till dig själv eller som present.

Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: