Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: De senaste inköpen
Detta inlägg är publicerat i kategorin Shopping, Vardagligt och skrevs den 2013-04-24 klockan 18:01:35. Inlägget har hittills 3 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Shopping, Vardagligt  >  2013-04-24 18:01:35  >  3 kommentarer

De senaste inköpen


Och så var det helt plötsligt onsdag igen. Idag har jag varit på stan med Veronica och sedan var vi iväg och tränade. Känns som att det har varit världens längsta dag idag. Är dessutom hemma nu med både magont och huvudvärk och har prov imorgon jag måste plugga till. Är så himla seg verkligen.

Som sagt, stan idag. Och även förra onsdagen, plus att jag beställt hem lite grejer. Här över ser ni vad jag köpt och fått hem! En mönstrad byxdress, en svart topp/blus, blågrön bikini från, mörkblå/vit bikini, vita spetsshorts och en topp med färgglatt tryck. Samt ett par svarta Dr. Denim jeans och en vit bh som inte finns på bild. Nu måste jag verkligen försöka hålla i pengarna eftersom jag åker utomlands nästa vecka. Jag är verkligen ingen som brukar slösa men har inte gjort annat de senaste dagarna. Men, ibland får man unna sig lite. 

Postat av: Bea & Julia
Jättebra blogg och superfina bilder! :D
Svar: Tusen tack! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: AnnaSmyckeform
Ja, det är kul att shoppa inför en resa. Det har jag också gjort :)
Svar: Härligt! Det behöver man :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: Emma Ivarsson
sv. Tack så himla mycket! :)
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: