Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Instagramweek
Detta inlägg är publicerat i kategorin Vardagligt och skrevs den 2012-10-21 klockan 18:46:00. Inlägget har hittills 0 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Vardagligt  >  2012-10-21 18:46:00  >  0 kommentarer

Instagramweek

 
Här ekar det hör jag. Är så himla dålig på det här med att "börja blogga" igen.. Urkass, verkligen. Och så har jag inga vettiga bilder att visa för tillfället, och jag sitter ungefär aldrig vid datorn längre. så, ja. Vi får se hur det här håller i sig i alla fall. Ni hittar mig annars på Instagram (aalexandraeriksson) och Twitter (autofokusera) där jag uppdaterar dagligen.

Slänger upp lite bilder från Instagram som tagits den senaste veckan. Förra söndagen var jag på bio med Anton, och det blev tyävrr ingen Norrköping under dagen då vi krockade med en hjort på vägen dit. Bilen och hjorten mådde inte särskilt bra, men vi i bilen klarade oss. Sedan har jag köpt gymkort i veckan och gymmat en del, även gått i skolan och sovit överdrivet mycket. Nu sitter jag hos Anton och han tränar, tror jag.

Imorgon ska jag baka bullar med mamma, gymma och tagga inför sista skolveckan innan lovet.

Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: