Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Våren är här
Detta inlägg är publicerat i kategorin Natur, Vardagligt och skrevs den 2013-05-13 klockan 12:09:07. Inlägget har hittills 2 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Natur, Vardagligt  >  2013-05-13 12:09:07  >  2 kommentarer

Våren är här

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/4000 och ISO 100


Ligger fortfarande sjuk, och vet inte ens om jag är på bättringsvägen än. Försökte ta mig ut på en promenad igår och våren hamnade på bild. Sitter och redigerar dem för tillfället, och ska snart stoppa i mig något att äta. Sedan blir det lite plugg och duschen innan min pojkvän kommer hit och tar hand om mig.

Har egentligen inte alls tid att vara sjuk och det är himla jobbigt faktiskt. Fick avboka min kiropraktortid imorgon och har inte tränat på över två veckor, plus att jag har plugg. Och inte nog med det så har vi studentskiva på onsdag som jag är med och planerar. Måste verkligen bli frisk nu!

Postat av: emiliaojulia
Fin blogg:)

Var gärna med och tävla på vår blogg
Postat av: Julia och Emilia
Hej! Vad fina bilder :) Vi har en foto tävling på våran blogg med chansen att vinna en intervju som publiceras på våran blogg :) Du får en ny chans att vinna varje vecka:) http://photographi.devote.se/blogs/25958955/nyhet-veckans-taevling.htm Lycka till :D
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: