Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Arkivsida, månadsvis
Här nedan kan du se hur länge jag bloggat på den här bloggen, och du kan välja att läsa inlägg ifrån en specifik måndad ett visst år .

Ätbart  >  2012-07-14 17:45:00  >  8 kommentarer

10 månader, igen

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Försöker ignorera min sjukdom och gör i princip en massa saker jag inte borde. I torsdags eftermiddag åkte jag till Henny och var social ett tag innan Anton kom och hämtade mig. Igår jobbade jag, och gårkvällen och kvällen ikväll har och ska spenderas med honom. Vi har 10 månader idag och jag kände för att vara lite kreativ i veckan, så jag bakade cupcakes för att överraska honom. 10:orna står då alltså för våra månader tillsammans denna gång, och jag tycker det blev ett rätt lyckat resultat för att ara första gången!

Ätbart  >  2012-07-12 12:32:50  >  1 kommentarer

Amerikanska pannkakor

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Jag har lyckats gått och blivit sjuk, och var därmed hemma från jobbet igår och även idag. Låg i soffan hela dagen igår och orkade ingenting. Är tack och lov feberfri idag och ska få lite gjort, trots att jag kanske får för mig att jag är piggare än vad jag är. Har precis ätit lite amerikanska pannkakor till frukost och annars idag ska jag handla lite och ikväll kommer Anton hit. Han har varit på Gotland och kommer hem idag, har saknat honom :)


Vardagligt  >  2012-07-10 15:46:23  >  0 kommentarer

Uppdatering och lunchning

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Hej! Jag har väl tagit en liten oplanerad bloggpaus märkte jag. Anledning? Jag har börjat jobba och haft annat för mig och har därmed inte ens hunnit sätta på datorn. Sen jag sist skrev har jag i alla fall umgåtts lite med min pojkvän, fixat i lägeheten, varit på IKEA med familjen, varit på krogen med Henny och lite fler, gått på bio samt haft grillkväll hos Henny med henne och Isabell. Sommarlov är det ju, right?

Idag har jag jobbat i alla fall. Jag jobbar på bilbioteket och får våtdamma alla hyllor böckerna står på, i 6 timmar, varje dag. Yay. Mamma kom förbi idag och vi åt lunch tillsammans, kycklingbaguette och jordgubbar!

Ätbart  >  2012-07-01 19:35:00  >  4 kommentarer

MyssöndagHaft världens mamma-dotter dag idag, hur mysigt som helst. Vi åkte somsagt och köpte lite nödvänidgheter och så har vi sprungit upp och ner tll tvättstugan med tvätt och precis lagat mat tillsammans. Hur gott som helst. Låg i matkoma ett bra tag innan jag började träna, och nu ska jag hoppa i badet. 

Resten av kvällen ska jag försöka förbereda mig inför att gå upp 8 och sedan ha tre veckors jobb framför mig. Ska bli skönt faktiskt, inte haft sådär jättemycket för mig av sommarlovet hittills. Alla bara jobbar. 

Landskap och Miljöer  >  2012-07-01 14:52:16  >  0 kommentarer

Otur i turen, eller någotNi vet uttrycket "Tur i oturen", här är det tvärtom. Jag har flyttat, fått en hel del pengar, börjar jobba och mår bra. Men vet ni vad? Mitt bästa objektiv har gått sönder. Mitt kära, finaste, underbara lilla Canon EF f/1.4 USM är sönder. Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag överlever ju med mina andra men det känns så himla tråkigt. Nu måste jag köpa ett nytt, och jag som vill spara mina pengar. Och som pricken över i:et så har jag inget The Sims. Haha. Har inget att fördriva tiden med. 

I alla fall, har idag varit iväg och köpt lite nödvändigheter med mamma samtidt bokat första tvättiden och tvättat. Och så är det jag som står för maten idag. Känner mig lite vuxen. Bilden visar utsikten från vår balkong, alltid kul att se. Eller något.