Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Mysigt dygn ute i stugan
Detta inlägg är publicerat i kategorin Landskap och Miljöer, Natur, Vardagligt och skrevs den 2013-07-28 klockan 08:31:59. Inlägget har hittills 4 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Landskap och Miljöer, Natur, Vardagligt  >  2013-07-28 08:31:59  >  4 kommentarer

Mysigt dygn ute i stugan

 
Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
 
Här har det stått tomt ett tag! När jag är ledig så blir det sällan så mycket tid vid datorn nämligen. Fredag till lördag åkte jag och Anton ut ensamma tills deras stuga. Den ligger på en liten ö utanför Oxelösund kan man säga, så vi åkte och handlade innan vi tog båten över dit. Hade ett jättemysigt dygn, vi tränade tillsammans innan vi faktiskt badade och jag vågade doppa mig! Sedan sprang vi direkt till varmduschen eftersom att det var svinkallt i vattnet. Haha. Vi åt hamburgare, spelade spel, kollade på film, myste massor och somnade sedan. Gårdagen tillbringades med kramar och spel innan hemfärd.
 
Idag blir det jobb från 06.45-13.00. Jobbar över idag så kanske slutar runt tre istället. Ska i vilket fall träffa Anton ikväll och imorgon blir det jobb igen! Är då inne på min 7e och sista schemalagda jobbvecka. Känns skönt!

Postat av: ˟ Photospiration
Svar: Tack så mycket! :)
Postat av: Jaqueline Blomstrand
Wow, vad vackert! Älskar den sista bilden, härlig oskärpa. I like!:)
Svar: Tack så jättemycket! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: Lina
Vilka fina bilder! :-)
Svar: Tack så mycket! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: Klara
Vilken fin blogg du har! Fina bilder! Kul att du fotograferar med föregångaren till min kamera Canon 650D. :)
Svar: Tack fina du! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: