Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: En himla massa bakning
Detta inlägg är publicerat i kategorin Vardagligt, Ätbart och skrevs den 2013-01-19 klockan 14:18:00. Inlägget har hittills 3 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Vardagligt, Ätbart  >  2013-01-19 14:18:00  >  3 kommentarer

En himla massa bakning

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/100 och ISO 100

Försöker lägga på ett kol när det gäller projektarbetet, vill försöka baka klart allting innan vecka 5 så jag kan skicka in boken och ha den i handen vecka 6. Så all min lediga tid går åt att baka ungefär. Haha. Bjuder på en bild från i förrgår då det blev Choc Chip Cookies, som inte blev sådär jättegoda enligt mig, och Mjölkchokladkakor, som blev helt gudomliga. Har bara några recept kvar nu!
 
Igår kväll åkte jag och pusade lite på min pojkvän, och idag har jag fotat och fixat lite smågrejer. Ska faktiskt ut och knäppa lite naturbilder nu. Vinterlandskapet är så galet fint!

Postat av: Elvira
Vart får du dina bakgrunder ifrån? :)
Svar: Från http://subtlepatterns.com/ :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: AnnaSmyckeform
Vad handlar ditt projektarbete om egentligen? Det låter ju väldigt mumsigt :)
Kram.
Svar: Jag ska göra en receptbok :) Alltså designa boken, baka och fota! Himla mumsigt :) Kram
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: AnnaSmyckeform
Det låter som det roligaste projektarbetet ever! Önskar jag visste att jag gillade att fota och baka när jag gick sista året :)
Lycka till! Kommer man kunna köpa boken sen? Blev väldigt intresserad av receptet till mjölkchokladkakorna iaf... :)
Kram!
Svar: Det är väldigt kul. Tack så mycket! :)Jag får se, jag hoppas på det. Får se hur nöjd jag känner mig över boken när jag håller den i handen. Hade annars tänkt att lägga upp receptet till de kakorna vartefter, de var sååååå goda! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: