Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Omelettlunch innan jobbet
Detta inlägg är publicerat i kategorin Vardagligt, Ätbart och skrevs den 2013-07-24 klockan 14:51:29. Inlägget har hittills 0 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Vardagligt, Ätbart  >  2013-07-24 14:51:29  >  0 kommentarer

Omelettlunch innan jobbet

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/100, 1/125 och ISO 100

Idag var tanken att jag skulle lyckas ta vääärldens sovmorgon, eftersom det sällan finns tillfälle för sånt i min vardag nu för tiden. Vaknade självklart vid halv nio och låg och halvsov till nio innan jag gick upp. Åt frukost, kollade på tv, tog en långpromenad till solariet med syster och åkte hem och duschade samt gjorde mat. Det blev en omelett bestående av enbart ägg samt två varma mackor. Det står jag mig på himla länge kan jag tänka mig med tanke på hur mättande det var. 

Jobbar till 21 ikväll, och sedan ska jag hem och spela nya Sims som pappa fixat! Känner mig som ett litet barn igen. Haha. Imorgon blir det gym innan jobbet och i helgen är jag lite ledig igen. Känns skönt!


Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: