Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Recept, mjölkchokladkakor
Detta inlägg är publicerat i kategorin Detaljerat, Ätbart och skrevs den 2013-01-26 klockan 15:43:00. Inlägget har hittills 1 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Detaljerat, Ätbart  >  2013-01-26 15:43:00  >  1 kommentarer

Recept, mjölkchokladkakor

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/100 och ISO 100


Som jag tror de flesta av er redan vet så bakas det en del hos mig just nu till mitt projektarbete. Fick en förfrågan om receptet på mjölkchokladkakorna jag bakade för ett tag sedan, och jag tänkte dela med mig av det till er nu. Kakorna var gudomligt goda verkligen!

 

Ingredienser
125 g mjukt margarin
1 dl strösocker
2½ dl vetemjöl
1 msk kakao

 

Fyllning
ca 75 g mjölkchoklad

 

Garnering
50 g vit choklad

Tillvägagånssätt
Sätt ugnen på 200°.Börja med att blanda smör och socker ordentligt och tillsätt sedan mjöl och kakao. Forma sedan en rulle av degen och slå in i bakplåtspapper. Låt vila i kylen i ca 30 min.

Skär rullen i ca 25 bitar och skär upp mjölkchokladen i lika många bitar. Lägg en bit choklad på varje degbit och rulla till små bollar. Se till att chokladen är gömd inne i degen.

Grädda kakorna i ungefär 10 minuter. Ta ut dem och låt de sedan svalna. Smält den vita chokladen och ringla över kakorna.


Postat av: ˟ Photospiration
Oj, vad gott det såg ut!
Svar: De är supergoda!
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: