Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Fotografering och uppdatering
Detta inlägg är publicerat i kategorin Människor och Porträtt, Vardagligt och skrevs den 2013-02-28 klockan 19:42:00. Inlägget har hittills 2 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Människor och Porträtt, Vardagligt  >  2013-02-28 19:42:00  >  2 kommentarer

Fotografering och uppdatering

Utrustning: Canon EOS 550D + SIGMA 18-55mm f/3.5-5.6 DC
Inställningar: Bländare 20, slutartid 1/200 och ISO 100

Hej med er! Här ser ni två nya ansikten i bloggen minsann. Hade nämligen en studiofotografering med Josefin och Emilia igår då de behövde redaktionsbilder till deras tidning de håller på med. Jag fotar så himla sällan i studio så det var lite av en utmaning för mig, men jag tyckte det blev ett ganska bra resultat faktiskt.

I övrigt rullar allting på ganska lagom, jag går i skolan, tränar och försöker ta all ledig tid jag kan till att försöka pusta ut lite. Är precis hemkommen från gymmet och ska sätta mig ner och se senaste PLL avsnittet innan jag dejtar sängen. Hoppas ni mår bra!

Postat av: Kristin - Photography
Det blev väl bra det där, kikar bloggar hör på morgonkvisten och fastnade här så då har du nog gjort et bra jobb ;)
Svar: Tack! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: Michaela | Fotografier och vardagsprat
Hejsan!
Som jag förstår och tolkar mina gamla kommentarer rätt så följde du min gamla fotoblogg, soeticz.webblogg.se, och det är så att jag har bytt blogg för ett tag sedan och idag låste jag upp den för allmänheten och tänkte bara tala om att jag bytt blogg om du fortfarande har intresse att följa mig fast jag bytt blogg :)
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: