Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Idag är det ingen vanlig dag
Detta inlägg är publicerat i kategorin Detaljerat, Högtider, Vardagligt, Ätbart och skrevs den 2013-04-18 klockan 19:20:41. Inlägget har hittills 0 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Detaljerat, Högtider, Vardagligt, Ätbart  >  2013-04-18 19:20:41  >  0 kommentarer

Idag är det ingen vanlig dag

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 2, slutartid 1/30, 1/40 och ISO 100


Idag är det torsdag och 18 april vilket innebär att min lilla syster fyller hela 17 år. Hon är med andra ord inte så liten längre. I morse fick hon paket och förut åt vi god mat samt efterrätt, som ni ser på bilden här över. Himla mycket ätbart på bloggen för tillfället, haha. Men det är ju gott. I övrigt har detta varit som vilken torsdag som helst, har dock varit väldigt produktiv gällande plugg och är faktiskt klar med projektarbetet. Skickade precis in rapporten. Gah. Så skönt. Imorgon kommer ett inlägg med bilder på vad jag gjort och lite hur och varför!

På tal om imorgon så är det fredag, och efter skolan ska jag hem till Jessica och ha det himla trevligt med henne och Frida. På lördag blir det träning, och sedan ska jag träffa Anton och annars är resten av helgen ganska oklar.

Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: