Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Frukost och dagens
Detta inlägg är publicerat i kategorin Detaljerat, Vardagligt, Ätbart och skrevs den 2013-04-17 klockan 11:19:31. Inlägget har hittills 0 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Detaljerat, Vardagligt, Ätbart  >  2013-04-17 11:19:31  >  0 kommentarer

Frukost och dagens

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/60. 1/50 och ISO 100


Godmorgon! Idag har jag självstudier och jobbar alltså hemifrån, men skjuter upp projketrapporten tills ikväll för jag ska nämligen in till stan med Veronica om en timme. Har hittills gjort i ordning en stor frukost innehållande två ägg, ett glas oboy, tre knäckemackor samt en skål med melon. Skulle ärligt talat kunna leva på hårdkokta ägg. Så sjukt gott och lätt att äta! Jag har tidsinställt ett inlägg åt er också! Klockan tre dyker det upp ett recept på nyttiga kakor.

Ska försöka hitta en bikiniöverdel samt en klänning/jumpsuit till resan på stan idag. Åker om 15 dagar wiiii! Ska bli så fantastiskt skönt verkligen! Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan bege mig iväg till bussen, vi hörs sen.

Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: