Startsidan          Kontakt          Anlita mig          Twitter          Instagram
Inlägg: Mängder med bullar
Detta inlägg är publicerat i kategorin Ätbart och skrevs den 2012-10-23 klockan 09:50:00. Inlägget har hittills 3 kommentarer.
Scrolla ner till slutet utav inlägget för att kommentera det, eller ta hjälp utav länkarna här nedan för att ta dig dit du vill i bloggen.

Kategori: Ätbart           Kommentera inlägget          Tillbaka till startsidan
Ätbart  >  2012-10-23 09:50:00  >  3 kommentarer

Mängder med bullar

Utrustning: Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/60, 1/80 och ISO 100

Eftersom det var måndag igår så var jag ledig, så mamma och jag tog tillfället i akt och bakade. Mängder med bullar. Kanelbullar, sockerbullar, släta bullar, bullar med vaniljkräm i och så blev det butterbullar i stället för butterkaka. Jag tycker det är så himla roligt att baka, så känns som att mitt projektarbete kommer bli awesome. 
 
Nu sitter jag i skolan och har Databashantering, jag har kunnat allting vi gått igenom hittills så det känns väldigt segt. Är egentligen för trött för att lära mig något vettigt ändå så det kanske är lika bra,

Postat av: Jeanette♥
Det såg mumma ut:)
Svar: Det var det! :)
Alexandra Eriksson / fotoblogg
Postat av: madabouttea.se
Åhh nu blev man ju redigt fika sugen ^^ Förresten det hade varit sjukt roligt om du ville delta i min fototävling som jag har på min blogg just nu. Du kan vinna ett fint pris från kamda.se :) för tävlingens regler surfa in och kolla detta inlägget http://wronginalltherightways.blogg.se/2012/october/tavling-i-samarbete-med-kamdase.html#comment
Postat av: Suzan
Kolla gärna in mina tävlingar som kanske kan passa dig.
Kommentera inlägget här


» Bloggdesigner
Jag gör designbeställningar till blogg.se/webblogg.se, så om du är intresserad utav att beställa en design utav mig kan du se till att läsa igenom inlägget "Anlita mig" och sedan maila mig på alexandraeriksson_@hotmail.com, så ska vi se till att få ihop en design du ska trivas med.

> Vill du anlita mig som bloggdesigner? Klicka här
> Är du intresserad utav att se vilka designer jag gjort? Klicka här» Fotografering
Jag har fotograferat sedan 2008 och i bloggen ser ni oftast urvalet utav mina bilder. För tillfället fotograferar jag grati, med utgångpunkt i Nyköping, då jag fortfarande försöker få ut mitt namn och få erfarenhet.

> Vill du anlita mig som fotograf? Klicka här
> Kolla in kategorin "Fotografering", där finns bland annat Porträtt / Bröllop / Landskap / Natur» Utrustning
Jag fotograferar med en Canon EOS 550D, men har även en Canon EOS 1000D sedan tidigare. Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS5. Jag har mycket kunskap av HTML och CSS, och då är Adobe Dreamweaver ett vprogrm jag har kunskap inom. När det gäller mitt intresse för grafisk formgivning är InDesign CS5 ett program jag använder.
Vill du rådfråga mig angående någonting eller om du vill ha hjälp, hör av dig till mig på alexandraeriksson_@hotmail.com

> Vill läsa mer om min kamerautrustning? Klicka här
> Är du intresserad utav att se mina kunskaper angående bloggdesigner? Klicka här» Övrigt
Jag försöker verkligen se till att vara så aktiv som möjligt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav vad jag kan. Så tveka inte över att höra av er till mig om det är någonting ni undrar över. Jga hjälper mer än gärna till.

Annars, se till att vara trevlig när du kommenterar. Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: